Skip to main content

Over Julia

Mijn filosofie

De rijkdom in mijn leven wordt me vooral aangereikt door de mensen die ik ontmoet. Zij vertellen mij hun verhalen, ik mag dat van mijzelf bij hen kwijt. Die uitwisseling, het kennis mogen maken met de wereld, de belevenissen, de gedachten van anderen, draagt wezenlijk bij aan wie ik ben en maakt me ontvankelijk voor wat er om mij heen gebeurt. Iedere ontmoeting is belangrijk. Iedere verbinding met een ander draagt bij aan mijn persoonlijke groei. We kunnen niet leven zonder verbonden te zijn. ‘Wij’ bestaat tenslotte niet uit zij en ik, maar uit jij en ik. Ongeacht waar je vandaan komt, ongeacht welke rollen je hebt en vanuit welke rol je vertelt, ieders verhaal mag gehoord worden.

Over julia - Mindfulness in communicatie

Opleidingen en trainingen die ik volgde:

  • Mindful Coachen (Academie voor Open Bewustzijn)
  • Mindfulnesstrainer MBCT/MBSR (VVM)
  • Mindful Communiceren (Radboud Centrum voor Mindfulness)
  • Mindfulness in Communicatie (Edel Maex)
  • Insight Dialogue (Bart van Melik)
  • Train de Trainer (Nederland in Dialoog)
  • Stervensbegeleiding op Boeddhistische grondslag (Hospice de Liefde)

Ik ben lid van:

Voor mijn overige (werk)ervaring verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel.

Mijn expertise

Mijn expertise doe ik voor het grootste deel in mijn dagelijks leven op. Ik treed op als coördinator van Stichting Tilburg in Dialoog, ben lid van het kernteam van Stichting Nederland in Dialoog. Voor beide stichtingen verzorg ik regelmatig (verdiepings-)trainingen voor gespreksbegeleiders en de Train de Trainer.

 

Die aandacht voor bewustzijn in communicatie breng ik mee vanuit mijn mindfulness achtergrond. Ik ben trainer in mindfulness en in mindfulness in communicatie.

 

Mijn bijna onbegrensde nieuwsgierigheid draagt ook bij aan mijn expertise. Ik ben gretig in het bijwonen, lezen, ervaren en zoeken naar verdieping als het gaat om luisteren, dialoog, communicatie en mindfulness.